Verzenddozen op maat

Maatwerkdozen zijn meestal verzenddozen, eenvoudige kartonnen dozen waarmee een webwinkel bestellingen verstuurt of waarmee een bedrijf relatiegeschenken aan klanten kan toezenden. Verzenddozen moeten natuurlijk zo min mogelijk plaats innemen en niet onnodig veel wegen, zo houdt u uw verzendkosten laag. Verzenddozen op maat zijn daarom een prijsbewuste oplossing voor wie regelmaat pakketjes verzendt.

Verzenddozen op maat kunt u bestellen bij de webwinkel doosopmaat.nl. Via dozenopmaat.eu komt u snel bij deze Nederlandse webwinkel terecht, zodat u kunt profiteren van hun concurrerende prijzen en hun ervaring met maatwerk.

Verzenddozen laten bedrukken

Met verzenddozen op maat komt u professioneel over op uw klanten. U laat zien dat maatwerk belangrijk voor u is, omdat u uw producten op de best mogelijke manier wil laten verzenden, en u toont dat u zich bewust ben van het milieu en de onzin van verspilling. Door de kartonnen verzenddoos ook te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf brengt u zichzelf nog beter over het voetlicht. Dit is allemaal mogelijk bij Doosopmaat.nl.

Ook dozen bedrukken is maatwerk; verschillende producten vragen een andere aanpak en ook uw klanten hebben soms verschillende wensen. Volstaat een zwarte opdruk of heeft u toch liever een kleurendruk? Internationale verzendingen bedrukt u in meerdere talen, terwijl voor Nederland alleen Nederlands al volstaat; voor België kiest u weer eerder voor Frans en Nederlands dan voor Engels. Hier kan steeds rekening mee worden gehouden, dát zijn verzenddozen op maat.

Verzenddozen België

Doosopmaat.nl is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Waddinxveen. Toch heeft dit bedrijf altijd oog gehad voor de Belgische markt. België is meer dan Nederland een land van familiebedrijven, die zich niet zozeer op kwantiteit, maar op kwaliteit richten. Maatwerk in kleine oplagen, zogezegd, en dat is natuurlijk precies wat Doosopmaat.nl biedt. Daarom bent u voor uw verzenddozen op maat juist bij dit bedrijf aan het goede adres.

Doosopmaat.nl maakt maatwerkdozen al in oplagen van tien stuks. Dat betekent dat de verzenddozen op maat ook voor bijzondere verzendingen besteld kunnen worden, dat u er maar weinig nodig heeft is geen enkel belet. U bespaart zo veel geld. Omgekeerd profiteert u bij grotere oplagen van volumekorting, daar is natuurlijk ook aan gedacht. Verzenddozen op maat hebben prijzen op maat!

Verzenddozen Nederland

Voor de Nederlandse markt heeft Doosopmaat.nl een extra troef: een samenwerking met PostNL, die het verzenden van pakketten via deze postaanbieder nog gemakkelijker maakt. Uiteraard blijven ook de andere voordelen van Doosopmaat.nl aantrekkelijk: kleine oplages, maatwerk, de mogelijkheid de verzenddozen te laten bedrukken... Zo biedt dit bedrijf u de beste verzendoplossing van Nederland en België!

Postdoosjes