Dozen op maat

Dozen op maat laten maken heeft meer voordelen dan menigeen denkt, en het hoeft ook veel minder te kosten dan vaak wordt gedacht. Op onze site leest u alles over de talloze mogelijkheden van dozen op maat. We leggen uit waarom dozen op maat een verantwoorde, milieubewuste en goedkope oplossing vormen voor wie pakketjes verzendt of dingen opbergt.

Onze site werkt samen met Doosopmaat.nl, de bekende online aanbieder van kartonnen dozen die op maat worden gemaakt. Dankzij deze samenwerking kunt u via onze site eenvoudig bij hen bestellen. Profiteer van dat voordeel!

Dozen op maat milieubewust

Bij dozen op maat verspilt u geen materiaal: de dozen worden immers zo ontworpen dat ze de maatvoering van het product precies volgen. Geen verspilling, geen onnodig afval, geen onnodg materiaal: dat maakt dozen op maat milieubewust. Ook bij het verzenden spaart u het milieu, een op maat gemaakte doos neemt immers minder ruimte in en weegt ook minder dan een doos die eigenlijk veel te groot is voor het product dat er mee wordt vervoerd.

Zowel voor verzenddozen als voor opbergdozen is maatwerk de ideale oplossing. Milieubewust, maar ook prijsbewust: materiaal dat u niet gebruikt hoeft u ook niet te betalen. U heeft ook minder kosten aan (vaak vervuilende) opvulmaterialen. Zowel uw leefomgeving als uw boekhouding varen wel bij dozen op maat!

Dozen op maat professioneel

Er zijn verschillende manieren waarop dozen op maat professioneel worden toegepast. Als opbergdozen zien we ze wel in magazijnen. Met opbergdozen op maat bespaart u ruimte op de rekken en kunt u uw producten schadevrij verpakken. De meest geziene toepassing blijft toch wel die als verzenddoos: webwinkels gebruiken dozen op maat om hun producten veilig te verzenden.

Dozen op maat hebben ook een professionele uitstraling. Klanten waarderen het als het pakketje dat ze laten komen goed verpakt en netjes aankomt. Door de dozen op maat te laten bedrukken kunt u uw bedrijf nog beter voor de dag laten komen. Door het gerichte maatwerk kunt u zelf bepalen hoe uw verpakkingen overkomen en hoe u uw onderneming voor het voetlicht brengt. Die controle is natuurlijk wel zo prettig.

Wilt u het helemaal mooi hebben? Zet dan uw logo op de dozen, zoals op onderstaand plaatje.

doos met logo

Dozen op maat bestellen

U kunt dozen op maat bestellen in de bekende webwinkel Doosopmaat.nl. Deze onderneming richt zich op maatwerk, en daarbij niet louter op maatwerk in dozen, maar ook in service en oplage: u bepaalt zelf hoeveel dozen u afneemt, al zijn het er maar twaalf, en u gaat een samenwerking aan waarbij er naar uw wensen en ideeën geluisterd wordt. Deze manier van werken heeft Doosopmaat.nl in relatief korte tijd tot een grote speler op de Nederlandse en Belgische markt gemaakt.

maat berekenen