Doos op maat

Doosopmaat.nl is een groeiend bedrijf met inmiddels 15 jaar ervaring. Als u op zoek bent naar een doos op maat gemaakt, dan bent u bij Doosopmaat.nl aan het juiste adres. Vanuit Waddinxveen (bij Gouda) leveren ze aan klanten in heel Nederland en België. Profiteer ook van het gemak van Doosopmaat.

Doosopmaat.nl staat voor:

 

Doos op maat geschiedenis

Doosopmaat.nl is ontstaan door goed naar de klant te luisteren. Bedrijven zijn veel tijd kwijt aan het zoeken van passende dozen en het opvullen ervan. Om dat te voorkomen besloot de oprichter van Doosopmaat om iedere doos op maat maken. Veel mensen dachten dat een doos op maat heel duur zou zijn. Om deze potentiële klanten te laten zien dat dit niet zo is, is er een rekenmodule op de site gezet. Vanaf dat moment kon iedereen via internet zijn eigen prijzen uitrekenen. Het Doosopmaat.nl-concept was geboren! 
Doos op maat ontwikkelingen

Doosopmaat.nl is ooit begonnen met het bedienen van klanten in de eigen regio, dus Waddinxveen, Gouda, Boskoop en omringende gemeenten. Al snel kwam er vraag vanuit het hele land. Van Groningen tot Maastricht, van Den Helder tot Terneuzen.

Via de Nederlandse site kwamen er veel orders uit België. Met doosopmaat.be hebben onze zuiderburen nu hun eigen site.

maat berekenen