Kartonnen dozen op maat

Dozen op maat, dan zijn praktisch altijd kartonnen dozen. Bij online aanbieder Doosopmaat.nl bestelt u bijvoorbeeld kartonnen dozen van verschillende kartonkwaliteiten. De keuze voor karton is een weloverwogen keuze. Karton is het ideale materiaal voor milieubewust maatwerk.

Karton, een bewuste keuze

Kartonnen dozen zijn zo'n vanzelfsprekendheid dat we er vaak niet eens bij stilstaan, dat karton een bewuste keuze is geweest. Er zijn natuurlijk andere materialen voorhanden – plastic, hout, combinaties van papier en plastic (tetra) – maar karton heeft eenvoudigweg de kwaliteiten die maatwerk vereist. Karton is flexibel en stevig tegelijk en het kan met fijn afgestemde apparatuur worden bewerkt. Van karton vouw je dozen, ze kunnen plat worden verzonden en pas later worden opengeklapt. Allemaal voordelen waar een dozenfabrikant zich van bewust is.

Karton is een milieubewust materiaal, dat voor het grootste deel bestaat uit gerecycleerd papier, aangevuld met duurzaam geproduceerd hout. Dat milieu-aspect is belangrijk voor wie kartonnen dozen op maat maakt. Wie van maatwerkdozen gebruik maakt doet dat namelijk ook vaak met het oog op het milieu: minder verspilling, meer recyclage, dat is de toekomst voor wie pakketen verzendt of opbergdozen nodig heeft.

Karton maatwerk

Kartonnen dozen op maat, dat is maatwerk, maar het karton is dat zelf ook. Er zijn verschillende kartonkwaliteiten. Voor zware producten is ander, steviger karton nodig dan voor eenvoudige verzendingen. Door de ideale kwaliteit voor uw verzending te kiezen bespaart u geld (ook verzendkosten). Let er daarom goed op dat u geen onnodig zwaar of stevig karton koopt. Materiaalverspilling is nu net wat u met kartonnen dozen op maat probeert te voorkomen.

Dozenopmaat.eu werkt samen met Doosopmaat.nl, waardoor u hier ook de mogelijkheid hebt om via deze Nederlandse webshop te bestellen. Bij Doosopmaat.nl kunt u online al kiezen voor de kartonkwaliteit die u prefereert. Zo wordt het bestellen van kartonnen dozen natuurlijk alleen maar gemakkelijker.

Kartonnen dozen bestellen

Kartonnen dozen bestellen doet u in het speciale bestelmenu van Doosopmaat.nl, waarin u precies kunt opgeven welke maatvoering u nodig hebt. Natuurlijk kunt u ook een aparte offerte laten maken, waarbij u persoonlijk met Doosopmaat.nl overlegt. Bij bijzondere kartonnen dozen is dat de handigste strategie.

kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen vanaf 10 stuks

Al vanaf 10 stuks kunt u een kartonnen doos op maat bestellen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Via bovenstaande rekenmodule kunt u 10 - 2000 stuks dozen zelf uitrekenen. Wilt u een groter aantal dozen, doe dan een offerte-aanvraag bij Doosopmaat.nl. Uw dozen worden snel geleverd, in principe binnen een week. Dat is ook een voordeel van online bestellen bij Doosopmaat.nl.