Opbergdozen op maat

Kartonnen dozen kunnen ook heel goed als opbergdozen worden gebruikt, in magazijnen, pakhuizen of kantoren, maar eventueel zelfs thuis. Er zijn verschillende interessante toepassingen te bedenken waarbij op maat gemaakte opbergdozen worden gebruikt. U kunt deze opbergdozen online bestellen bij onze partner Doosopmaat.nl.

Kartonnen opbergdozen zijn om verschillende redenen de handigste oplossing. Kartonnen dozen kunt u opvouwen en weer uitklappen, dus als u ze niet gebruikt nemen ze nauwelijks plaats in. Door voor opbergdozen op maat te kiezen kunt u ook als de dozen wel in gebruik zijn nog veel ruimte besparen. Uiteindelijk is ruimte ook geld, zeker voor ondernemers loont het dus om voor maatwerkdozen te kiezen.

Opbergdozen in magazijnen

In magazijnen kunnen opbergdozen erg handig zijn. In een magazijn worden immers producten van veel verschillende groottes opgeslagen. De standaard plastic bakken nemen ruimte in beslag die u met kartonnen dozen op maat niet zou hoeven verspillen. Bovendien kunt u uw producten met dozen op maat ook veiliger verpakken, wat schade voorkomt.

Opbergdozen op maat kunnen zeker ook heel groot zijn. Doosopmaat.nl vervaardigt bijvoorbeeld ook palletdozen, die voor de opslag van grote producten of onderdelen ideaal zijn. U kunt de doos op een pallet plaatsen en zo in het magazijn tillen. Een veilige en verantwoorde manier van verpakken.

Opbergdozen op kantoor

Ook op kantoor zijn opbergdozen op maat handig. U kunt uw archiefdozen bijvoorbeeld op maat laten maken, zodat ze precies passen in de meubels die u gebuikt. Ook voor papierbakken op uw bureau kunt u de dozen die Doosopmaat.nl produceert gebruiken. Karton is duurzamer dan plastic, waarom zou u dan toch steeds voor plastic kiezen? Kartonnen dozen zijn de ideale oplossing.

Opbergdozen thuis

Thuis bergen we onze spullen meestal op in onze kasten en dat zullen we natuurlijk blijven doen. Hoezeer we bij dozenopmaat.eu ook van karton houden, we begrijpen best dat u uw woonkamer niet vol karton wilt zetten. Toch zijn er goede oplossingen denkbaar. CD's of DVD's kunt u zo erg handig opbergen in kartonnen doosjes die u makkelijk uit de kast schuift. Ook in de voorraadkast kunnen kartonnen dozen van pas komen. Als u er meer dan tien van nodig heeft loont het al om even te kijken op Doosopmaat.nl.

Opbergdozen op maat laten maken

Want zo werkt het: kijk op Doosopmaat.nl, voer de maten in die u wilt hebben en in de fabriek van Doosopmaat.nl worden de opbergdozen vervolgens voor u op maat gemaakt. Ook in kleine oplagen, vanaf tien stuks, dus zelfs een particulier kan van dit milieubewuste en goed geprijsde maatwerk profiteren. Wel zo handig!

Postdoosjes